WiFi Verbeteren

 

Eens in de zoveel tijd een trage WiFi-verbinding, dat klinkt waarschijnlijk niemand vreemd in de oren. Edwin Riel, eigenaar van WiFiHeemtede.nl, is met zijn monteurs dé specialist als het gaat om het verbeteren van de WiFi-verbinding. Voor de zakelijke markt regelen zij dit ook graag, maar gaat daarin verder met VoIP Telefonie, software en meer.

 

Edwin en zijn monteurs zorgen ervoor dat alles rondom internet van een leien dakje gaat.

 

Edwin focust zich met WiFiHeemstede.nl op regio Heemstede en omstreken. Hierdoor kunnen de monteurs ook snel ter plaatse zijn. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Of het nu gaat om VoIP telefonie of WiFi bij u bedrijf of in en om het huis: wij komen graag langs voor een vrijblijvend gesprek en gratis intake!

ICT Hulpverlening

 

Als er problemen zijn met de WiFi, wordt er meestal gedacht aan het aansluiten van meerdere signaalversterkers, via oa. het stopcontact, welke men gaat linken met het al reeds slechte WiFi. Doe je dit dan wordt het slechte WiFi-signaal alleen maar slechter!

 

WiFiHeemstede.nl zorgt ervoor dat het WiFi-signaal overal goed doorkomt. Wij werken niet met versterkers maar wel met de juiste kabels en WiFi Access Points.

 

Men klaagt vaak dat de WiFi niet goed werkt, het internet wegvalt of dat de router telkens herstart moet worden. Al die problemen kunnen wij oplossen. Daarnaast bieden wij nog veel meer ICT-werkzaamheden, zoals:

 

 • Plaatsen van Camera’s,
 • NAS servers plaatsen en installeren,
 • Office 365 installeren,
 • Email instellingen,
 • Kabels trekken door huizen en bedrijfspanden.

Over WiFi Heemstede

Onder De Inbouwspecialist valt WiFiHeemstede.nl. Onder die noemer verbeteren we het internet bij de mensen thuis. Men klaagt vaak dat de WiFi niet goed werkt, het internet wegvalt of dat de router telkens herstart moet worden. Al die problemen kunnen wij oplossen. Ook het plaatsen van Camera’s, NAS servers en andere ICT producten valt onder onze werkzaamheden.

 

Men denkt vaak dat het aan de provider ligt. Dat is natuurlijk ook weleens het geval, maar het knelpunt ligt meestal in huis. Heemstedenaren wonen over het algemeen groter dan gemiddeld, daardoor komt het regelmatig voor dat er nauwelijks WiFi-signaal op de zolder, kelder of in de tuin is.

Contact

  Velden met * zijn verplicht.

  Wij werken samen met:

   

   

  Van-Amerongen-Beeld-en-Geluid-Heemstede-logo

  WhatsApp WhatsApp ons